SmS Paste
***SMS-uri de Paste***
Smspaste

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina... sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie... HRISTOS A INVIAT!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre... PASTE FERICIT!

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o." Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

E-n somn de salcii, un vis de rastignire...E plans de miei si plaiuri cu verdeata...Hristos sa va aduca lumina...In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului... sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit. Paste Fericit!

Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna... HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat!

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra...Sa va de-a pace, bucurie si "tarie" ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!

Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre. PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT!

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.

Lacrimile lumanarilor ce vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite sa va calauzeasca pe un drum drept.Un Paste Fericit!

E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie... de sarbatori si tot restul anului!

Un iepuras cu boticul alb A venit la voi in prag Sa v-aduca oul rosu Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Umbla veste-n tot orasul Cum ca vine iepurasul Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!

Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!


Polaroid